Momspromenaden

En småföretagares vardagStefan Löfven! Vadå Krogbidrag! Skall alla leva på LO bidrag istället?

Vadå Krogbidrag….Vad menar du varför tar du inte och läser på istället?

Stefan Löfven kommer fullständigt att krossa hela Restaurangbranchen om han driver igenom en höjd moms på mat om han kommer till makten!
Och han gör det utan att lyssna på dom som sliter ute i landet som plötsligt känner framtidstro & livskraft i sina företag genom att dom pga utav momssänkningen har kunnat erbjuda mer arbetstid samt att dom har kunnat nyanställa!
Stefan Löfven vägrar även att svara på frågor som rör branchen!
I våras så mötte jag upp honom utanför TV-Huset för att ställa en fråga! Han tittade på mig och sade Hej På`re och gick snabbt iväg utan att lyssna på mig!
Jag har även mailat ett par gånger utan att han svarar på mina mail!
Så i Söndags så tog jag saken i egna händer och traskade iväg till TV-huset och mötte upp Magdalena Andersson som visade en betydligt trevligare attityd när man ställer en fråga!

JAG STÄLLDE FÖLJANDE FRÅGOR TILL MAGDALENA!

Fråga 1. Vilken annan branch köper in en råvara för en momssats för att sedan sälja den med dubbel momssats?

Magdalena svarade: Ingen vad jag vet!

Fråga 2. Hur kan du då kalla detta för ett branchstöd?

Magdalen svarade svävande: Det har jag inte sagt utan jag refererade till någon annan som sagt det!

Varför tar ni inte till er fakta och lyssnar på dom berörda företagen istället för att stänga in er i bunkern?

I våras så sade Stefan Löfven att han hellre ville ha järnväg på marken än ett järn på krogen! Att visa en så nervärderande syn gentemot hela Restaurangbranchen är helt otroligt! När så många sliter ute i vårt avlånga land med att hålla så många människor i arbete!

Fråga mig jag vet efter min resa genom Sverige att det är många som kommer att bli utan jobb om ni driver på en höjning utav momsen på mat! Och i glesbygden kommer det bli glest mellan olika matställen i byarna!

OCH DÅ LOVAR JAG DIG! DÅ KOMMER DET VERKLIGEN BLI PANNKAKA UTAV ALLTIHOPA!

VÅGA STEFAN LÖFVEN ATT LYSSNA OCH TA TILL DIG….

ELLER SKALL VI ALLA LEVA PÅ LO BIDRAG ISTÄLLET?

Uppdaterad version ifrån 7 September 2012


Lämna en kommentar


tre + fyra =