Momspromenaden

En småföretagares vardagDEN SNABBASTE UTVÄRDERINGEN NÅGONSIN I MODERN HISTORIA!!!!!!!

Idag så har vi varit med om den snabbaste utvärdering någonsin……
Plötsligt så satte det fart Facebook efter att TV4 sände ett inslag om att momssänknigen inte slagit igenom på krogarna!!!!!!
Det handlar inte bara om att priserna skall sänkas utan detta är arbetfrämjande åtgärd…..
I första hand så skapar detta utrymme så att den lille företagaren får möjligheter att utveckla sina företag genom att vi kan anställa..
Sedan att vi med gemmensamma krafter städar bort dom oseriösa i branchen! Det skall helt enkelt löna sig att jobba vitt…..
Snälla ge oss lite tid att få lite andrum så kommer ni att se att detta var någoting väldigt bra för branchen….
Å`FRAMFÖRALLT LYSSNA PÅ DEN LILLE FÖRETAGARENS VARDAG OCH TA TILL ER VAD DETTA KOMMER ATT BETYDA FÖR KRÖGARNA I SMÅ SAMHÄLLEN SAMT I GLESBYGD….

LÄS ÄVEN:
BERÄTTA DIN VARDAGSHISTORIA! OM HUR MOMSÄNKNINGEN KOMMER ATT PÅVERKA DIG OCH DITT FÖRETAG…

Ekonomi%2019:10


3 kommentarer till “DEN SNABBASTE UTVÄRDERINGEN NÅGONSIN I MODERN HISTORIA!!!!!!!”

 1. Christian.Ottosson.nu » Klokt av Moms-Mats att inte hasta momsutvärdering

  [...] läser på Mats Erikssons blogg en sund inställning angående restaurangmomsen. Utifrån den enskilde företagarens synpunkt är [...]

 2. Göran

  http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.1486217-sankt-moms-ger-nya-jobb

  Hundratals personer kommer att nyanställas på McDonald’s i hela Sverige och även här i Västerås räknar man med att nyanställa.

  – Vi räknar med att det blir cirka 20 nyanställningar i Västerås. Det är ju en arbetsmarknadsreform det här, så det handlar ju om att skapa arbetstillfällen helt enkelt och det är jättebra, säger Claes-Göran Jönsson, chef för McDonald’s-restaurangerna i Västerås.

 3. Carl Ström

  Inte bara TV4 utan även ”oberoende” SVT och SR, som för övrigt inte alltid är så oberoende som man skulle önska, har varit snabba att beskriva momssäkningen som ett misslyckande. Glöm inte att det bara gått tre 5 dagar sedan nyår och momsändringen. Ändå har redan flera företag sänkt priserna, vissa planerar att nyanställa och en del avvaktar. Glöm heller inte att det tar ett tag innan de många mindre företagen hunnit ”tjäna in” något på momssänkningen och därmed har råd att göra några förändringar. Låt oss därför avvakta och utvärdera detta under andra halvan av 2012. Då bör man rimligen kunna se mer tydliga effekter. Förutsatt att du, jag och många andra fortsätter att besöka restauranger och köpa deras tjänster, vill säga.

Lämna en kommentar


åtta + = nio