Momspromenaden

En småföretagares vardagÄT INTE UPP OSS STEFAN LÖFVEN

ÄT INTE UPP OSS STEFAN LÖFVEN FÖR VI ÄR GANSKA SEGA NÄR VI KÄMPAR PÅ MED VÅRA FÖRETAG!
Utav hela Sveriges företagande så är 94% småföretagare med mindre än 9 anställda!
Hur tror du att Sverige skulle fungera om vi lade ner våra jobb för en dag?
Ingenting skulle fungera och det vet du mycket väl och därför måste ni lära er att förstå en liten småföretagares vardag!
Du säger att du har träffat många företagare! Men jag undrar i mitt stilla sinne vilken typ utav företagare du träffade! Inte var det Småföretagare i varje fall!
Nä`nu skall ni städa bort med sänkta arbetgivaravgifter, momssänkningar etc,etc och satsa på innovatia företag istället….
Varför har den lille företagaren inte något värde för er som sliter hårt och sätter massor med människor i arbete?
Jag tycker att det är innovativt om man startar ett litet städföretag/cafe/butik etc,etc och skapar massor med jobb!
Med din syn på småföretagare så kommer många arbetstagare bli utan jobb!
Jag vet att du kan bättre än detta! Men börja inte med att köra över oss utan ta till vara på kraften och dynamiken…
DET ÄR DÄRFÖR SOM JAG HAR UTMANAT DIG HÄR PÅ MOMSBLOGGEN! HELT ENKELT FÖR ATT SYNLIGGÖRA VARDAGEN FÖR DIG!
DET VAR DÄRFÖR SOM JAG TOG PÅ MIG HALMHATTEN IGÅR FÖR EN PROMENAD TILL TV HUSET….
FÖR ATT STRÄCKA FRAM EN HAND FÖR SAMFÖRSTÅND! DU TITTADE PÅ MIG BLIXTSNABBT OCH SADE HEJ PÅ`RE OCH FÖRSVANN LIKA BLIXTSNABBT!

SHI`T HAN KÄKADE UPP MIG PÅ EN GÅNG….

Stikkord:

En kommentar till “ÄT INTE UPP OSS STEFAN LÖFVEN”

  1. Bo Wanngård

    Småföretagare sen’ tidigt 1960-tal.
    Noterade en positiv förändring i Löfvens ordval i gårdagens debatt. Han talade inte en enda gång om att ”skapa arbetstillfällen” en sysselsättning jag som företagare med personal ALDRIG ägnat mig åt. Tvärt om. Det gäller alltid att försöka slimma organisationen.
    Nu sa Löfven istället vad det gäller är att se till att det blir EFTERFRÅGAN på arbetskraft. Jag har tjatat om detta i 20 år. Minst. Ordklyveri, kanske nån’ tänker. Ord har betydelse, menar jag. Inser våra folkvalda att det lösningen ligger i att arbetsgivare ska efterfråga arbetskraft, inser de också att lösningen ligger hos företagen. Så länge vi tycker risken är större än det möjliga utfallet, är vi nöjda med den verksamhet vi driver. Efterfrågar inga nya medarbetare. Om däremot regelverk, kapitaltillgång, skatter och avgifter görs småföretagarvänliga – då är arbetslösheten snart historia.

Lämna en kommentar


ett + = nio