Momspromenaden

En småföretagares vardagBerätta om din vardagshistoria om hur momssänkningen kommer att påverka dig och ditt företag i framtiden

Nu när momssänkningen träder i full kraft så är det många som kommer att känna en stor lättnad samt en större tro på framtiden. Men vad kommer att hända? Kommer matpriset falla ut till kund med 13% direkt eller kommer ni att anställa fler personer! Eller kommer detta bli ett bra tillskott för det lilla företaget….?

Ja`frågorna äro många och svaren desto fler. Att dom stora företagen har möjligheten att gå ut och säga att dom sänker sina priser rakt av samt och att dom kommer att nyanställa vid årsskiftet känns väldigt bra……

Men vad betyder momssänkningen för det lilla företaget utanför storstäderna runt om i landet? Blir det ett välbehövligt tillskott i kassan samt lite bättre livskvalitet? Kommer dom att anställa fler personer? Eller är detta en chans att utveckla sitt företag och därigenom kunna växa? Därför är det extra vickigt att vi lyfter fram våra vardagsberättelser om hur momssänknigen kommer att påverka dig och ditt företag i framtiden.

Maila till mats.eriksson@matsevents.se och berätta vad detta betyder för dig och ditt företag så lägger vi ut detta på Momsbloggen.


Bild: T. Lagerwall (www.foodcompany.se & www.lagerwall.com)